20210828 165840

Vorig weekend was de grote dag , het familieweekend van onze geliefde club.

Na weken van voorbereiding , waren de weergoden ons gelukkig nog redelijk gunstig gezind op zaterdag , zodat alles op een vrij normale manier kon doorgaan.

Vrijdagavond speelden Sint Laureins en Drongen op ons terrein de finale van de Full Time cup , terwijl in de tent de legendarische quiz van Luce Pauwels doorging , voorwaar andermaal een top gebeuren , gezellig en een groot deelnemersveld !

Zaterdagvoormiddag openden onze U9 en U10 met een onderlinge wedstrijd , welke zeer intens afgehaspeld werd. De U11 speelden ondertussen tegen Evergem Center , en konden gelijke tred houden tot de rust , waarna Evergem duidelijk de bovenhand nam.

De U12 moesten daarna hun meerdere erkennen in Lovendegem , net zoals de U13 , die met miniem verschil de duimen legden tegen Merendree.

De echte toppers kwamen daarna aan de beurt : B Beloften tegen het zeer sterke team van de zondagsreserven. Eerste helft was eenrichtingsverkeer , waardoor een droge 0-5 aan de rust...Trainster Marianne reageerde prompt , en de tweede helft werd het een evenwichtige wedstrijd : eindstand 5-10.

De B Beloften openen vrijdag aanstaande het nieuwe seizoen om 19:30 thuis tegen Evergem 2020. Meteen een topper !

Als afsluiter van de jeugdwedstrijden , speelden de jongens van de toekomst , de U7 en U8 , hun beide wedstrijden tegen Evergem Center.

Beide ploegen toonden dat er nog talent rondloopt in ons landje , en leverde mooie voetbalmomenten op. Onze U8 behaalden zelfs in hun eerste wedstrijd de overwinning ! Een zeer tevreden trainer Björn Salaert...

Het mooiste moment was het samen oplopen van onze kleintjes met de fanion , een traditie van vroeger , welke zeker voor herhaling vatbaar is .

Onze dag werd afgesloten door de fanion tegen Bellem , gevolgd door de BBQ .

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Zondagmorgen om 9 uur de plaatselijke derby tussen U15 A en U15 B , waarin vooral de B Ploeg aantoonde dat zij klaar zijn voor de competitie , ondanks de 3-1 nederlaag.

De kroon op het werk van de U17 waar deze KFC Vrasene overdonderden met liefst 9-3 , na een zeer mooie en sportieve wedstrijd , onze jongens hebben aangetoond dat ze klaar zijn om binnen afzienbare tijd , de poort open te beuken naar...Vraagt natuurlijk om bevestiging...

Tot slot tonen we hier nog een aantal sfeermomenten , met dank aan iedereen die zich vrijwillig ingezet heeft om er iets moois van te maken. Ook dank aan de ploegen die ons bezochten, zijnde : Merendree, Lovendegem, Evergem Center, Vrasene.

Even geduld bij het inladen...