Onze jeugd was weer aan het feest.

De focus lag natuurlijk op de U17 wedstrijd thuis tegen Zelzate , waarbij mits winst , de titel een feit was.

Deze lichting won 4 jaar geleden de provinciale jeugdcup en de nationale cup , zij hebben gelukkig gekozen om bij de club van hun hart te blijven.

Zij spelen in het hoogste niveau 3 van de gewestelijke reeksen , en in de loop van het seizoen , bleken Sleidinge en Belzele toch wel over heel goede kwaliteit te beschikken.

Een ongekende weelde in Evergem , waar de jeugd echt wel op de grote deur klopt...

Zorg voor dragen...

In het eerste deel voor nieuwjaar won de Belzeelse ploeg het pleit , vorige zaterdag waren de rollen omgekeerd.

De zenuwen waren strak gespannen voor de wedstrijd , in theorie mocht de match tegen Zelzate geen probleem zijn , you never know.

Blijkbaar had trainer Christophe Van Aelst zijn ploeg goed gewaarschuwd voor onderschatting , en na 40 minuten stond reeds de 3-0 op het bord , eindstand werd 6-0...

Zeer logisch dat er een feestje losbarstte , na een prachtig jaar.

Ook de spelers die niet geselecteerd waren voor deze wedstrijd , door allerlei omstandigheden , waaronder 3 van hen die nu reeds spelen met de fanion in eerste provinciale ,en één speler die terugkomt van een zware blessure , namen deel aan de feestvreugde.

Mooi,mooi,mooi...

We krijgen een degradatie naar tweede van onze fanion , maar voor het eers sinds jaren , hebben wij eigen jeugd die aan de deur klopt , want ook U15, U13, enz worden klaargestoomd, en behalen mooie resultaten.

Indien U op onderstaande link klikt , kan U de kampioenensfeer nog eens bekijken

( Wij speelden niet in groen...)

Wel eventjes op "play" duwen"...

Slenne - Zelzate 6-0