Alle verslagen zijn nog niet binnen , maar zeker te vermelden waard :

Onze U15 zijn 3 wedstrijden voor het einde reeds kampioen in hun niveau 2 reeks , op naar niveau 3 na nieuwjaar ! Proficiat aan trainer Kristof Wijngaert en zijn spelers !

Ook onze fanion stuurde SK Grembergen met 4-2 huiswaarts , knappe prestatie , met Joey Van Holderbeke als absolute uitblinker met 3 doelpunten! Op naar meer...?

Lees hier het HLN Artikel !

Verslag: FC Sint Joris Sleidinge – KSK Grembergen; 14-11-21 om 14.30u.

-Onze doelman, Aumaury, diende in de 8’ reeds gepast tussen te komen toen een Grembergse aanvaller alleen voor hem opdook.

-Aan de overzijde diende de bezoekende doelman hetzelfde te doen bij Arjan Van Vooren na een mooie individuele actie.(20’)

-In de 24’ trapte Jonas Roegies een vrije trap over doel na een fout op Fré Van Wijnsberge.

-Arne Van De Velde bracht ons in de 26’ op voorsprong met een strak schot: 1-0.

-Amper 3’ later stonden de bordjes alweer gelijk nadat een Grembergse aanvaller alleen voor onze doelman opdook en deze kansloos was: 1-1.

-De wedstrijd kantelde in ons voordeel nadat een Grembergse aanvaller voor de 2de maal geel kreeg voor een schwalbe.

-Dit was voor Joey Van Holderbeke het moment om zijn duivels te ontbinden; 3 maal scoren in slechts een 15-tal minuten! Steeds na mooi combinatievoetbal met ons middenveld: 2-1, 3-1 en 4-1.

-In de laatste minuten van de wedstrijd verslapte de concentratie bij ons elftal en kon Grembergen nog tegenscoren: 4-2.

-Na de wedstrijd werd dit nog uitgebreid gevierd, zowel in de kleedkamer als in de kantine!!!

Jeugdverslagen van weekend 5-7 November

 • Robin Van der Bruggen
 • Lembeke - sleine u13 : 0-5 Het was even slikken toen de jongens de bal zagen hobbelen van links naar rechts tijdens de opwarming maar dat bracht onze gasten niet van hun stuk. De technische spelers konden op dit “moeilijke” veld wel extra hun kunnen tonen. Van start tot einde waren we enkele maten te groot voor onze tegenstander die heel veel achter de bal aan liep en niet onder onze hoge druk wist uit te voetballen. Met slechts 8 spelers die present tekenden mogen we zeker niet ontevreden zijn met deze mooie “forfaitcijfers” 🤙🤙 1 minpunt; als je +20 echte kansen bijeen voetbalt mogen er wel wat meer goals vallen.
 • Glenn Windey
 • De U10 kwam voorbije zaterdag uit tegen Mariakerke. Mariakerke wist als eerste een doelpuntje te maken. Maar kort daarna kwamen onze jongens op kruissnelheid. De doelpuntenmachine kwam op gang. Onze keepers deden in deze wedstrijd goed mee. Indien we in de aanval waren stonden onze keepers voorbij de middellijn en namen deel aan het spel. We probeerden mooie combinatie uit en soms lukte het om dit ook te verzilveren in een doelpunt. Trainer was heel tevreden met het getoonde spel!
 • Mathias Declercq
 • De U9 maakte de verplaatsing naar Zelzate. Iedereen begint zijn positie te kennen en daardoor stonden we zeer goed op het veld. Vlot voetballend toonden we ons kunnen en dat benadrukten we met een rijkelijk aantal doelpunten. Onze verdedigers en geweldige keeper hielden de netten lang schoon en uiteindelijk gaven we niet meer dan één enkele eerredder weg. Een zéér ruime overwinning met een mooie prestatie van iedereen!

Jeugdverslagen van weekend 12-14 November

 • Robin Van der Bruggen : Sleidinge - Wondelgem
 • De wedstrijd begon vlot met een 1-0 waarna wondelgem snel 2x kon tegenprikken.
 • We werden even overrompeld maar herpakten zeer goed. Uiteindelijk gingen we de rust in met een 3-2 voorsprong. Mooi voetbal uitgespeelde kansen en stevige duels waren weer aanwezig.
 • Na rust kon wondelgem 3-3 maken na een owngoal. We lieten de kopjes niet hangen en haalden het uiteindelijk met 7-3 in een wedstrijd die op het einde vooral fel taalgebruik en stevige duels opleverde.
 • Na de match werd de penaltyreeks op mijn verzoek stilgelegd.
 • Als je tegenstander aan mentaliteit en respect ontbreekt kan je er beter mee ophouden. Jammer! Want voetballen kunnen de jongens van wondelgem zeker genoeg!
 • Een dikke pluim voor de aanpak van onze ploeg die zich niet lieten kennen en de tegenstander na match wel de hand gingen schudden!

  Op naar de cup komende woensdag!
  We are sleine!
 • Mathias Declercq U9

De U9 ontvingen thuis Sint-Laureins. In het eerst kwart stonden we niet als team op het veld en kregen we te veel doelpunten om de oren. In het tweede kwart herpakten we ons enorm goed.

Samen druk zetten en goed voetballen. Dat vertaalde zich dan ook in doelpunten. Op die manier minimaliseerden we onze achterstand.

Helaas konden we het niveau van het tweede kwart niet voldoende aanhouden in de tweede helft.

Geen slechte prestatie, maar naast het tweede kwart ook geen topprestatie.

Helaas wel een verlies.