Beste,

Ondanks de COVID-19 en de daar bijhorende problemen om vergaderingen en besprekingen te organiseren zijn we er toch in geslaagd om iedereen te spreken en te luisteren wat de mogelijkheden voor de samenstelling van het aantal ploegen en de trainersstaf waren.

Marino De Bie zet als TVJO omwille van werksituatie een stap terug.

We willen zijn ruime bijdrage in de jeugdwerking nog eens in de verf zetten en hem bedanken voor alles wat hij de jeugdwerking heeft bijgebracht.

Zijn voetbalfilosofie en kennis zal overgedragen worden aan zijn opvolger die reeds gevonden is in de persoon van Ronny Van der Beken.


Ik ben er sterk van overtuigd dat hij dit met veel enthousiasme zal overnemen en de club, in samenspraak met mij als jeugdvoorzitter, verder zal laten openbloeien door de ingeslagen weg verder te zetten. We wensen Ronny hierbij veel succes.

Verder hebben we een primeur binnen onze vereniging en ver daar buiten door het aanstellen van een vrouw als trainer van een mannelijke seniorenteam. Na de verschillende kandidaturen hebben we een overeenkomst kunnen bereiken met Marianne Wauters als trainster.

Het heeft er lang naar uitgezien dat we terug met U21 zouden kunnen starten maar na contacten te leggen met alle spelers is er toch beslist om beloften B te spelen. We wensen deze groep veel succes en zullen ze ondersteunen waar nodig.

Na het overlopen van aantal leden per leeftijdsgroep en alle mogelijke pistes te bekijken om iedereen voldoende speelkansen te gunnen, hebben we onze puzzel voor het seizoen 2021 – 2022 kunnen vervolledigen en kan in onderstaande tabel geraadpleegd worden.

CATEGORIE

TRAINER(S)

U6

Alain Bauters

U7

Marijn Delanote

U8

Bjorn Saelaert

U9

Mathias De Clercq

U10

Glenn Windey + Bram Vermeulen

U11

Ronny Van der Beken

U12

Hans Lippens

U13

Robin Van der Bruggen

U15 1°j

Cedric Van Veirdegem

U15 2°j

Kristof Wyngaert

U17

Christophe Van Aelst

Beloften B

Marianne Wauters

Beloften A

Marino De Bie

Fanion

Peter Lippens

Sven De Backer zal hier en daar vervangingen van trainers doen volgens de noodzakelijkheid.

Verdere info ivm trainingsuren, wedstrijduren, start voorbereiding zal u nog via de nodige kanalen zoals infobrochure, website, mail,… ontvangen.

Zoals u allicht al weet zal er komend seizoen terug een kledijpakket van het merk FIELD aangeboden worden. De pasdagen zijn reeds vastgelegd op 21 en 22 mei 2021.

Hou deze data reeds vrij in uw kalender. Gezien het grote aantal personen die moeten komen passen zal er een strikt te volgen schema opgesteld worden die nog zal doorgegeven worden.

Voor wat het lidgeld betreft zal het lidgeldformulier in de tweede helft van april rondgestuurd worden.

Alvast bedankt voor uw begrip.

We wensen iedereen nog veel goede moed in de strijd tegen COVID-19 en hou het gezond.

Met vriendelijke groeten,

Het bestuur

Acke Filip

Jeugdvoorzitter

FC Sint Joris Sleidinge

0472520815