De reguliere competitie zit erop , dus tijd voor diverse tornooien.

Het voorbije weekend was het al raak voor twee van onze jeugploegen : U7 en U13.

Zie hier het uitgebreide verslag van de U7 op het tornooi te Merendree : Proficiat aan trainers en spelers !

Eerste tornooi voor onze jongens naar het model 5v5 waar we volgend jaar als U8 zullen in spelen.

We werden op het kunstgrasveld van Merendree onderverdeeld in een groep met LS Merendree B, SK Ooidonck Leerne en Cercle Melle.

Alleen ploegen waar we nog niet tegen gespeeld hebben, wat het wel leuk maakte.

Als eerste wedstrijd hadden we Cercle Melle, die fel aan de match begonnen en waar we in de eerste minuten toch wat onder de indruk waren. Maar waar het hen niet lukte om te scoren ging de bal bij ons binnen bij de een van de eerste aanvallen. Daarna kwamen op een iets comfortabele dubbele voorsprong. Echter volgde direct de 2-1 wat het terug wat moeilijker maakte. Uiteindelijk diepten we de score nog uit met een 4-2 eindstand na 15 minuten.

De 2e wedstrijd hadden we met Ooidonck Leerne een tegenstander die er vol voor ging, maar het was snel duidelijk dat zij net het niveau niet haalden van de eerste tegenstander. Dit resulteerde in een 4-1 overwinning.

Wat we toen nog niet wisten is dat we voor de rest van het tornooi geen enkele tegengoal meer zouden incasseren.

Laatste poulewedstrijd hadden we tegen het 2e ploegje van de organisatie. Hier was snel duidelijk dat we duidelijk beter waren. We wonnen uiteindelijk met 7-0 en met een feilloze poulefase waren we al meer dan tevreden dat we zeker als 4e in de eindstand zouden eindigen.

In de halve finale kregen we de 2e geƫindigde ploeg van de andere poule, namelijk K. ESA. Bottelare als tegenstander. Opnieuw waren we goed wakker en hadden we de wedstrijd onder controle waardoor we met 4-0 de wedstijd afsloten en we dus de finale gingen betwisten.

In de finale stond KSCE Mariakerke ons op te wachten als tegenstander. Dit was de enige aanwezige ploeg waar we in de afgelopen competitie al tegen gespeeld hadden met wisselend succes. De zenuwen hadden we precies beter onder controle dan onze Gentse tegenstander. Met goed samenspel, waar de talrijke supporters ook best onder de indruk van kwamen, konden we snel 3-0 uitlopen.

Uiteindelijk konden we de beker omhoog steken na een klinkende 5-0 overwinning. Iedereen was terecht fier op zijn prestatie en laten we hopen dat we deze prestatie als basis kunnen gebruiken naar volgend jaar.

Spelers: Otto De Buck, Arthur De Vos, Rafael Diallo, Stan Minnaert, Thieben Riebels, Casper Van de Velde, Lennert Van WaesU7
U7
20220502 170746

Het topteam van Robin en Hans , namen deel aan het U13 Tornooi op Belzele ,

en wat dacht je ?

Trofee is binnen...!

Whats App Image 2022 05 01 at 10 13 44 AM
Whats App Image 2022 05 01 at 10 13 43 AM