Het voorbije weekend stonden diverse jeugploegen voor een zware opdracht.

Op zaterdag was het grote moment daar voor de U7 , de eerste wedstrijd in hun prille carrière. Plaats van het gebeuren was het terrein van Evergem Center , waar deze club een mooie familiedag organiseerde. Goed weer , veel volk , en onze youngsters die er van in het begin een enthousiast vertoon van maakten , proficiat boys !

De U8 kwamen nog niet in actie , maar worden klaargestoomd voor onze familiedag volgend weekend.

De U9 bevestigen hun opmars op het tornooi van Waarschoot! We laten trainer Mathias aan het woord :

Na drie weken trainen werd onze vooruitgang duidelijk zichtbaar tijdens ons derde tornooi. Met twee zeer overtuigend gewonnen poulewedstrijden, wonnen we onze poule. Op die manier plaatsten we ons voor de finalewedstrijd voor de eerste & tweede plaats. Goed voetballend kwamen we in die finale op voorsprong, maakten we vervolgens, gestuwd door de zeer enthousiaste supporters, een achterstand goed om de scheidsrechter tot slot te horen affluiten bij een 7-7 gelijkspel na een fantastische wedstrijd. Verliezen konden we al niet meer na zo een sterk tornooi. Helaas werd het een tweede plaats na een strafschoppenreeks die eindigde op 5-4 voor de tegenstander. Met deze mooie tweede plaats en een trotse trainer kijken we uit naar onze volgende wedstrijden.

Onze U10 bereiden zich ook nog voor ivm de clash op onze grote dag aanstaande zaterdag...

De U11 namen ook deel aan de dag te Evergem, waar ze erin slaagden om na een lange tijd , opnieuw een wedstrijd te winnen , en de Gent Ladies versloegen met 2-1 , een knal prestatie ! Eerlijk is eerlijk , Evergem bleek te sterk voor ons. Zaterdag revanche ?

De verrassing kwam van de U12. Zij maakten de verre verplaatsing naar Semmerzake , om de ploeg van Gavere partij te geven. De zware verliespartij tegen SK Bellem de vorige wedstrijd was blijkbaar blijven hangen , en de grinta was dit keer wel aanwezig...Resultaat een zeer terechte 4-7 overwinning ! Natuurlijk een gelukkige trainer Hans .

De U13 vertegenwoordigden onze club in Zomergem , waar zij één wedstrijd speelden , en een onverdiende nederlaag leden met 3-6, maar het voetbalgedeelte was goed , fysisch perfect in orde , enne...voetbal is niet altijd eerlijk. Ook een heel positieve wedstrijd van de U12 spelers die mee waren , waarvan er ééntje zelfs 3 keer scoorde.